Uden kategori

God jul og Godt nytår

By 20/12/2018 No Comments

Kære jer

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et usammenligneligt godt og anderledes nytår.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for jeres opbakning, både i den virtuelle verden, men sandelig også i bageren. Vi er så taknemmelige over, at vores kunder er fleksible, åbne og nysgerrige og vi glæder os hver fredag over, at verden rummer så mange mennesker, som bakker op, både om en ny madkultur, men måske også om en ny indkøbskultur. Tak for jer!

Men når vi lige om lidt lægger det lidt slidsomme 2018 bag os, så hopper vi spændte og nysgerrige ind i 2019! Vi glæder os til alt det nye, der og skal komme. Herfra Fredensborg går vi blandt andet i luften med en ny hjemmeside med webshop.

Her kan du selvfølgelig købe vores bog, men også bagekurser, chikke net, supergode forklæder og limited editions bageblandinger, som sælges så længe lager haves.

Udover det skal vi blogge mere om glutenfri mad, om alt og ingenting – om det hele og meget mere. Følg med på bloggen:

https://hugbageri.dk/lige-om-tid/

Januar er årets begyndelse og det giver fornyet energi, selvom mørket og vinteren stadig truer. Men vi nægter at bøje os for mørket og kulden og indleder derfor året med at byde Danmark en god morgen i Go’morgenDK d.10. januar. Her skal vi fortælle om vores bogen ’HELT UDEN GLUTEN’ og bage og dele ud af en af opskrifterne.
Vi er spændte på, om vi kommer til at synge, falde over ledninger eller rable løs om alt og ingenting. Men hvis MetteMarie slår takten, svinger Kathrine (for det meste) med.

Og vi holder ikke op, for vi er først lige begyndt; så tirsdag d. 15. januar bliver endnu en taktfast start på året skudt af, her holder vi nemlig reception for alle jer, der har lyst og tid til at svinge jeres måske lidt trætte januarlegeme forbi Politikens boghandel på Rådhuspladsen fra kl 16-18 . Her kan man, udover et signeret eksemplar af vores bog, erhverve sig et køligt glas økobobler og glutenfri happere* til at forsøde tilværelsen på en ikke helt typisk tirsdag.

*Hvis man gerne vil vide hvad det er må man komme 🙂

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Bagerens skæbne er endnu uvis, Stationsvej 2 forbliver, men stedet bliver nødt til at indfinde sig i 2019, så det ikke længere kun drives CON AMORE..

Hvem ved om vi popper op et sted i KBH…

Tilbage er bare at sige: GOD JUL OG GODT NYTÅR!

Vi ses i det nye!

Kærligst

MetteMarie&Kathrine

Leave a Reply