Uden kategori

Vi søger butikschef!

By 21/05/2024 No Comments
Vi søger en butikschef, som kan sikre effektiv, informativ og kærlig kundeservice
H.U.G. Bageri er et økologisk og glutenfrit bageri på indre Østerbro i København. Med kærlighed til råvarerne, økologi og det gode håndværk, bager vi brød og kager i en kategori for sig. Det er blevet så populært, at vores søde folk i butikken ikke længere kan følge med.
Derfor søger vi nu den helt rigtige leder og effektive ekspedient, som har erfaring og evner til både at gå forrest med egen sublime kundeservice og gå ind i oplæring og sparring med hele holdet, så man altid får det samme værtskab, uanset hvornår man besøger vores bageri.
Ambitionerne er høje, og vi er seriøse omkring vores arbejde, og mindre seriøse omkring os selv. Vi hjælper altid hinanden og ingen er vigtigere end andre. Og så er opmærksomhed på kundernes behov særligt vigtig hos os, da vi med stor glæde hjælper / betjener kunder med cøliaki, laktoseintolerance, allergier eller ønske om rent veganske fødevarer.
Du vil i jobbet have ansvaret for et hold af søde kollegaer og den daglige drift af bageri-udsalget. Dit primære fokus vil være på de daglige arbejdsgange, kundeoplevelsen, vejledning om vores produkter, samt at man altid møder et indbydende bageri.
Vi glæder os til at høre fra dig! Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til stifter, Mette Marie Sarbo.
Ansøgnings-deadline 1. Juni
Ansøgning til mail: mm@hugbageri.dk
Spørgsmål til Mette Marie på: 4265 3538