Robrød

Robrød er vores glutenfri version af det klassiske danske rugbrød og vi bager i dag to varianter af de populære robrød. Klassisk Robrød, der var det første brød Mette Marie bagte og solgte, da hun for snart 10 år siden åbnede bageriet i Fredensborg. Klassisk robrød er bagt med surdej, fuldkornsrismel, boghvedemel, boghvedekerner, carob for smag og farve, samt masser af hørfrø, solsikke og græskarkerner.

Derudover har vi Søsters Sunde Robrød en lidt mørkere og tættere variant, der er helt lektinfri for at imødekomme dem, der ikke tåler lektiner. Dette brød er bagt med surdej og en kombination af sorghummel, hirsemel, kastanjemel, carob, sesam og hørfrø

billede

Brød bagt i stenovn

Vi bager dagligt et stort udvalg af brød i vores stenovn, hvor sortimentet spænder fra lyst til mere mørkt brød. Alle vores brød er langtidshævede, så smagen får tid til at udvikle sig til perfektion. De fleste af vores brød er bagt med surdej, hvilket giver det en fyldig og let syrlig smag.

billede

Boller

Flere af vores lækre brød fås også som boller – alle langtidshævede og mange bagt med surdej. Nogle af bollerne er vendt i lækre frø og kerner for ekstra smag og tekstur. Vores boller er perfekte at opbevare i fryseren og tage op til en dejlig weekendmorgen, hvor de nemt kan varmes op. Du kan også bestille dem med smør og ost i bageriet, også med vegansk smør og ost.

billede

Pastries

Vi er meget begejstrede for pastries og tilbyder derfor et bredt udvalg af det lækre bagværk. Vælg mellem smørbagte croissanter, pain au chocolat, kardemommesnurrer, kanelsnegle, mælkefri tebirkes, brunsviger og veganske kanelsnegle med dadelfyld. Når vi bager med smør og mælk, er det altid laktosefrit.

billede

Tørkager

Oplev vores lækre udvalg af tørkager, som alle er bagt med kærlighed og glutenfri ingredienser. Hos H.U.G Bageri er vi stolte af at bruge friske, naturlige råvarer, der giver uovertruffen smag og konsistens. Vores tørkager findes i forskellige varianter, herunder både mælkefri og veganske alternativer – perfekt til en sund snack eller sød forkælelse. Uanset om du har glutenallergi eller bare vil forkæle dig selv, vil vores kager helt sikkert sprede glæde.

billede

Flødekager

Da Mette Marie drev thesalonen Tante T sammen med sin bror og mor, blev de ofte kaldt “familien SKUM” af personalet – ikke uden grund, da flødeskum er noget, de elsker lidt mere end de fleste. Derfor har vi besluttet, at der altid skal være en flødekage på menuen hos H.U.G. Udvalget skifter månedligt og byder på lækre kager som gåsebryster, kartoffelkager, medaljer, eclairs med bær og marengskager.

billede

Tips til dit brød

Brødopbevaring
Opbevar dit glutenfrie H.U.G brød i en papirpose, en stofpose eller i et viskestykke. Vær omhyggelig med hygiejnen, hver gang du tager en bolle eller skærer en skive. På den måde begrænser du risikoen for mug på brødet. Vores brød og boller kan på denne måde holde sig i op til 5 dage ved stuetemperatur. Brød bør ikke opbevares i køleskab, for så bliver det hurtigere tørt.

Frys
Vores glutenfri brød kan også fryses. Tø langsomt op over natten på køkken-bordet, lun det gerne ved 175° varmluft i 5-8 minutter afhængigt af din ovn.

billede

Undgå madspild

Hvis de sidste skiver rugbrød eller bollestykker er blevet for kedelige, kan de skæres i tynde skiver og pensles med god økologisk olivenolie, drysses med groft salt og bages i 10 minutter ved 200° varmluft.

billede