Handelsbetingelser:

Vi er glade og stolte over at kunne betjene vores kunder i ind- og udland via onlinekurser, bøger og gennem sendinger med postvæsenet eller GLS. Vi sender meget gerne direkte til dig. Ved bestilling kan du benytte vores webshop. Alle kunder oprettes i vores kundekartotek.

Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner.

Efter tryk på Bestil er der indgået en bindende købsaftale imellem DET GLUTENFRI BAGEATELIER og kunden, der ikke kan ændres online. Er der sket en indtastningsfejl, bedes du kontakte os hurtigst muligt på mail kontakt@hugbageri.dk eller telefon 42653538. Dette skal gøres straks, så vi kan nå at stoppe ordren inden den bliver ekspederet/afsendt.

 

PRISER:

Alle priser i webshoppen er i danske kroner, samt inklusiv moms og alle afgifter.

Fragt/forsendelsesgebyr afhænger af varens vægt.

 

BETALING:

Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro og Mastercard, mobilepay.

Pengene trækkes først når varen afsendes fra os.

Betaling med Dankort og Visa/Dankort er gebyrfri. Betaler du med et andet betalingskort, opkræver vi et betalingsgebyr.

Hvis du tilmelder dig et onlinekursus skal du betale med det samme ved tilmelding. Du modtager en mail, når vi har registreret din tilmelding.

Der kan aldrig trækkes andre beløb, end det du har godkendt ved købet.

Dine betalingskortoplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt hos DIBS A/S, der er certificeret til at håndtere betalingsdata. Oplysningerne behandles SSL-krypteret, så ingen heller ikke DET GLUTENFRI BAGEATLIER, har adgang til disse kortoplysninger.

 

KVITTERING:

Når du har godkendt din betaling, vil du få en ordrebekræftelse på mail. Din faktura får du fremsendt ved afsendelse af ordren fra os.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer:
Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres. Fejler en betaling, kontakter vi dig og du får mulighed for at opdatere dine kortoplysninger.

 

LEVERING:

GLS eller POST NORD varetager distributionen af leverancerne fra DET GLUTENFRI BAGEATELIER. De leverer til hele Danmark undtagen ikke brofaste øer.

Det er ikke nødvendig, at du er hjemme, når leveringen kommer, da vi stiller pakken, der hvor du har angivet ved din bestilling. Hvis der ikke er angivet et sted sættes pakken ved din hoveddør. Chaufføren tager IKKE pakken med tilbage.

PAKKEN AFLEVERES PÅ DET ØNSKEDE LEVERINGSSTED. DETTE ER UDELUKKENDE KUNDENS ANSVAR, OG DER YDES DESVÆRRE IKKE ERSTATNING FOR EVENTUEL HÆRVÆRK ELLER TYVERI AF PAKKEN.

GLS leverer dagen efter de har afhentet leverancen hos os. Levering vil ske mellem kl. 8.00-16.00. Et præcist tidspunkt for levering kan vi desværre ikke oplyse, da det kan variere fra uge til uge, afhængig af antallet af leverancer.

Da chaufføren skal kunne komme af med leveringen og tager den IKKE med retur, er det yderst vigtig, at han kan komme ind i opgangen og stille din pakke.

Hvis du vurderer at dette ikke er muligt i leveringstidsrummet kan du tilføje:

  • En anden leveringsadresse, eksempelvis til dit arbejde.
  • En nabo, som chaufføren kan ringe på hos.

Hvis ovennævnte er tilfældet skal det skrives i bemærkninger.

Vi frasiger os alt ansvar for skader på produkterne, hvis chaufføren ikke har mulighed for at stille kassen fra DET GLUTENFRI BAGEATELIER i henhold til ovennævnte.

 

REKLAMATION OG RETURNERING:

Har du reklamationer, kan vi kontaktes på kontakt@hugbageri.dk eller på telefon 42653538

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse af pakken eller ved manglende levering. Tag gerne billede af en eventuel skade eller mangel, og send det til kontakt@hugbageri.dk, herved har vi mulighed for at se hvad det drejer sig om. Vi svarer altid på reklamationer via mail.

 

Annullering:
Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag som ordren er afgivet.

Fortrydelsesret:
Kortholder har 14 dages returret, fra varens modtagelse, på alle varer som IKKE er fødevarer, såfremt de returneres i uåbnet tilstand.

VIDERESALG:

Produkterne fra webshoppen må ikke købes med henblik på videresalg.

Vi vil kun stå inde for produkternes kvalitet og renhed, når de kommer direkte fra DET GLUTENFRI BAGEATELIER, da vi producerer under strikse regler for at undgå kontaminering fra glutenholdige produkter.

Hvis man er interesseret i videresalg, bedes man i stedet kontakte os på kontakt@detglutenfribagetalier.dk.

FORBEHOLD.

Vi tager forbehold for prisændringer, leveringsændringer, forsinkelser og tastefejl.

Hav en herlig dag

Kh

Mette Marie & Kathrine

 

Links